Välkommen till Chutney, en av Stockholms första renodlade vegetariska restauranger som serverar framtidens mat! Du kanske är vegetarian av etiska skäl, för miljöns skull, för att må bättre, eller så äter du vegetariskt bara för att det är så ljuvligt gott.

Om Chutney:

Chutney startades 1987 då utbudet för vegetarianer och andra som föredrar icke-animalisk kost var väldigt knappt bland Stockholms restauranger.

Varumärket har blivit ett välkänt begrepp och Chutneys popularitet ökar i takt med att fler och fler väljer bort djur som mat och miljömedvetenheten blir större bland stockholmarna.

Med inspiration från Mellanöstern och Asien är lokalen exotiskt utsmyckad samtidigt som recepten ofta hämtas från Indien, Persien, Thailand mm. Musiken ur högtalarna är hämtad från världens alla hörn; i regel avslappnande chill-out, reggae, jazz, indisk och musik från mellanöstern. I det andra rummet spelas ingen musik för de som vill ha tyst.
Här möts alla åldrar och karaktärer med en sak gemensam; alla älskar god och nyttig mat som inte hämtats från djurriket!

Välkommen att besöka vår vegetariska restaurang i Stockholm!

 

koNTAKT

Tel: 0739337918
Vi rekommenderar att ni ringer för bordsbokning under helger

E-mail: info@chutney.se

ADRESS:

Katarina Bangata 19
116 39 Stockholm

Öppettider:

Vardagar: 11.00 - 22.00
Lördagar: 12.00 - 22.00
Söndagar: 12.00 - 21.00
Helgdagar: 12.00 - 22.00

OBS!
Endast drop-in på uteservering